Associacionisme i participació  (17 /octubre /2011)
EL CONSELL COMARCAL I L'AJUNTAMENT DE SOLSONA ORGANITZEN EL SEGON CICLE AMB ULLS DE DONES

El SIAD i el Pla de Ciutadania i Immigració organitzen un cicle compost per tres pel·lícules i dues conferències

El proper dijous, 27 d'octubre s'inicia el II Cicle de cinema i conferències AMB ULLS DE DONES a Solsona. Es tracta d'un cicle organitzat pel Servei d'informació i Atenció a les Dones (SIAD) i el Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Solsonès i de l'Ajuntament de Solsona. Aquesta iniciativa rep el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Institut Català de les Dones i la Secretaria per a la Immigració.

Davant l'èxit del cicle en la seva primera edició, en el qual hi varen participar 274 persones, el cicle AMB ULLS DE DONES torna a realitzar una segona edició amb el mateix format amb la voluntat de posar en evidència la realitat diversa i el poder transformador de les dones.

El cicle s'inaugurarà el proper dijous, 27 d'octubre amb la projecció de la pel·lícula Frozen River de Courtney Hunt. La següent pel·lícula del cicle, Caos de Coline Serreau, es projectarà el dijous, 24 de novembre. I finalment, la tercera pel·lícula serà Amador de Fernando León de Aranoa que es projectarà el 15 de desembre. Les tres projeccions es faran al cinema París de Solsona a les 10 de la nit i el preu de l'entreda serà de 3 euros.

La primera conferència "Feminitats en conflicte" serà el dijous, 10 de novembre a les 8 del vespre a la Sala Cultural de l'Ajuntament de Solsona a càrrec de l'escriptora Najat El Hachmi. La segona conferència "Dones i mitjans de comunicació" a càrrec de la periodista Núria Ribó tindrà lloc el dimarts 29 de novembre a les 8 del vespre a la Sala gòtica del Consell Comarcal del Solsonès.

 
Tornar a Associacionisme i participació

Gestionat per:
  Amb la col.laboració de:  
 
SIAD del Solsonès - C. Dominics, 14 - 25280 Solsona | Tel. 973 48 20 03 | atenciodona@solsones.ddl.net  | Disseny web: Grafkic